European Media Partner
5 Tips: Använd din grill till någonting annat i stället! LIVSSTIL

5 grilltips: Använd din grill till någonting annat i stället!

Vill du använda din grill trots eldningsförbudet? Länsstyrelsens bestämmelser säger att det är förbjudet med all grillning. Därför presenterar vi 5 tips på andra användningsområden till din grill! 

1. Innovativ och stilsäker isskål 

Det är varmt, det behöver man inte en termometer för att lista ut. Men vem behöver en grill? Viktigast av allt när värmen ligger på, är att hålla vätskenivåerna i balans: Därför kan du konvertera grillen till en effektiv isskål: Ta bort kolen, klipp till en presenning och fyll på med is och din favoritdryck. 
Fyll glasflaskor med vatten, gurka och lite citronmeliss – det både ser ut och smakar läskande! 


2. Ett fågelbad som får djuren att trivas

Det är inte bara människor som påverkas av värmen. Både insekter och djur är i stort behov av vatten, och om vi vill höra fågelsång runt stugknuten måste våra flygande vänner få vatten. Klipp till en pressening, så den passar klotgrillens form. Fyll grillen med vatten och placera den strategiskt – gärna i skuggan. Visst, ingen grill, men moder natur kommer att tacka dig! 


3. En eldsäker Kruka 

Visst, det är härligt att titta på en falnande glödbädd i sommarkvällen, men det är inte ett alternativ just nu. Varför inte låta naturens grönska ta eldens plats? Fyll grillen med blomjord och plantera dina favoritblommor – plötsligt har du en upphöjd och stor kruka, som är lika fin att titta på, som ofarlig i eldsammanhang.

 

4. Grannskapets största chipskål 

Ingen gillar en snåljåp. Slå på stort och bjud dina nära och kära på chipsfest –med grannskapets största chipskål! Använd glödavdelaren för att bjuda på flera sorters chips samtidigt. Om du saknar röksmaken kan du köpa grillchips! 


5. Bjud in grannarna på frisbeegolf

Dina grannar vill nog grilla lika mycket som du – vänd faktumet att ni befinner er i samma sits till någonting positivt – och kora grannskapets mästare i frisbeegolf! Samla ihop grannarnas grillar (fråga först!), ta bort locken och gallren och placera dem på strategiska platser runt om i trakten. Bjud in dina grannar att delta – och må bästa kastare vinna!  


5 Tips: Använd din grill till någonting annat i stället!

Dela artikeln

Journalist

Hans-Peter Öhman

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor