European Media Partner
Globala samarbeten och banbrytande innovationer Annons

Globala samarbeten och banbrytande innovationer

Som ett av världens mest spännande bioteknikföretag erbjuder AstraZeneca en internationell arbetsmiljö fylld av unika kompetenser. En global plattform med stora möjligheter för unga akademiker. 

Caroline Bouzi jobbar som Sektionschef på AstraZeneca och har en civilingenjörsexamen från KTH med inriktning Design och Produktframtagning. Karriären hos AstraZeneca började i samband med att hon vann utmärkelsen Female Leader Engineer 2010, där en del av vinsten var tre traineeperioder, varav en på AstraZeneca.
– Med tanke på min utbildningsbakgrund blev jag positivt överraskad över att kunna använda min kunskap inom läkemedelsbranschen. Dessutom fastnade jag för AstraZenecas värderingar, där patienten ständigt står i fokus samt den centrala roll som utveckling spelar i företaget, av såväl processer som medarbetare.

AstraZeneca Sverige består i dagsläget av cirka 6 600 medarbetare och innefattar tre globala strategiska forskningscentrum. För unga akademiker erbjuder Astra Zeneca goda karriärmöjligheter med en global plattform. Här hittar du flertalet olika traineeprogram och instegsjobb där samarbete och innovation står i ständig fokus. För unga akademiker erbjuder AstraZeneca goda karriärmöjligheter med en global plattform. 

Operations AstraZeneca tar innovationen från vetenskapslaboratoriet till patienten som berör alla delar av verksamheten. Som programstudent har du en nyckelroll i arbetet med att kommunicera AstraZenecas syfte och de djärva mål som genomsyrar samtliga verksamheter.

IT Leadership Programme med start 2018 är ett tvåårigt program med fyra placeringar fördelat på sex månader vardera där ansvar och utmaningar växer med programmets gång. Det primära fokuset är förändringsarbete i affärsprocesser där du testar affärslösningar, implementerar molnbaserade tekniker samt utvecklar mobila applikationer och mycket annat.

AstraZeneca ger dig också chansen att vara en del av förändringen. Pharmaceutical Technology & Development Programme är företagets program för farmaceutisk teknik och utveckling. Genom att utforma och utveckla innovativa produkter och tillverkningsprocesser från koncept till leverans driver de det viktiga arbetet med att förändra patienters liv. Det tvååriga programmet startade i september 2017 och innehåller tre olika placeringar. 

IMED Early Phase Drug Discovery Graduate Programme ger dig chansen att översätta de vetenskapliga framsteg som görs till nästa generations livräddande läkemedel. Verkliga projekt med verkligt ansvar där du till och med kan vara involverad i nästa vetenskapliga genombrott. Programmet har placeringar tillgängliga på sina tre strategiska platser i Waltham i Massachusetts, Göteborg och Cambridge.

LUMINI Programmet Södertälje 

Det 2-åriga LUMINI-programmet med tre placeringar riktar sig till nyutexaminerade civilingenjörer som vill arbeta med läkemedel för att på så sätt bidra till bättre hälsa för miljoner patienter världen över. Som trainee på LUMINI-programmet ges du möjlighet att själv påverka din framtida utveckling och forma din karriär utifrån dina karriärambitioner. 

Operations Global Graduate Associates Programme. 

Är vårt globala 3-åriga traineeprogram med möjlighet till utlandsvistelse. Även detta ger dig som trainee stor påverkansmöjlighet att bidra till läkemedel som förändrar liv med stöd av de bästa kollegor som industrin har att erbjuda.

För AstraZeneca är målet att göra det mesta av varje individs kunskap och engagemang och att aktivt stötta genom den process som gör skillnad genom forskning och produktion, något Caroline Bouzi menar är en företagets många starka sidor där varje individs unika kapacitet plockas fram och förvaltas. 
– AstraZeneca är noga med att matcha såväl kompetens som intressen och styrkor med rätt utmaningar. En process där också jag under min karriär hos AstraZeneca har stöttats mot nya erfarenheter och möjligheter. Dessutom finns ett intresse för 
kulturell mångfald och jämställdhet där man har lyckats hitta en jämställd balans också på chefspositioner. Ett ord som ofta förekommer hos AstraZeneca är utveckling, av medarbetare, organisationen och arbetssätt vilket gör företaget till en lika inspirerande som motiverande arbetsplats.  

Globala samarbeten och banbrytande innovationer

Dela artikeln

Journalist

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor