European Media Partner

Hallå där
Peter Jansson

Berätta om Klövern!

Klövern är en av de mest expansiva kommersiella fastighetsägarna i Sverige – men vi siktar också på att expandera utomlands. Vi har startat upp satsningen med ett bestånd i Köpenhamn och dessutom har vi gått in på marknaden i New York. Personligen, som affärsenhetschef för Klövern i Malmö ser jag fram emot att följa satsningen i Köpenhamn!

Vi kan se att det är väldigt bra fart i fastighetsbranschen fortfarande, trots att bostadsmarknaden har stannat av lite. Vi påverkas inte så mycket av halten, eftersom vår huvudfokus ligger på kommersiella fastigheter. Inom kommersiella fastigheter rullar det på väldigt bra, vi ser positivt på framtiden.

Hur arbetar ni med Fastighetsutveckling?

För oss handlar det om att koncentrera oss till ett antal tillväxtorter runt om i landet där vi vill finnas lokalt närvarande.

Ska man kunna utveckla någonting positivt från sina projekt, krävs det att man är etablerad i regionen, tror vi.

Därför har vi hittat ett antal fokusområden där vi finns på plats med kontor.

Vi har valt ett arbetssätt där vi kan arbeta nära de fastigheter som vi har för att utveckla dem.

Vi ser en stor möjlighet i att arbeta närvarande mot våra kunder och deras specifika behov. Vi finns med dem, oavsett om de vill öka eller minska sin produktion – vi är stolta över att kunna samarbeta med våra kunder både i deras med- och motgång.

Vad är er framtidsvision?

I Malmö ser jag hur vi kommer att fördubbla vår fastighetsvolym inom ett antal år. Just nu är marknaden ganska låg, men vi kommer att fortsätta att satsa på kvalitetsfastigheter till våra bestånd, hellre än att köpa fastigheter för volymens skull.

Jag ser också mycket fram emot att se resultatet av vår satsning i Köpenhamn. Det finns många duktiga fastighetsägare på andra sidan sundet – och vi ser mycket goda möjligheter att samarbeta över sundet.

Dela artikeln

Journalist

Hans-Peter Öhman

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor