European Media Partner

Klockor – en bra investering?

Det blir allt mer populärt att köpa och investera i armbandsur. Förutom att vara en trendig accessoar för män och kvinnor så kan din klocka även bli en investering som ökar i värde. 

Jimmy Jonasson på Sefina


– Exklusiva märken så som Rolex, Omega, Cartier och Breitling lockar men även äldre modeller av märken som Longines, Chopard och IWC märker vi har en stark efterfrågan, säger Jimmy Jonasson på Sefina.  

– Andrahandsvärdet på märken som Patek Philippe, Rolex och Omega har ökat stadigt de senaste åren, men det betyder inte att det inte kan komma en dipp. Klockor från till exempel Patek Philippe är just nu i en mindre dipp i frågan om pris då de kanske blev lite för dyra. Det är därför svårt att säga exakt vad man ska köpa i dag. Att äga en exklusiv klocka från ett välkänt och anrikt märke under tid kan ändå sägas vara en säker investering. Man ska satsa på en äldre modell och vårda den under ett antal år. Framför allt ska man köpa en klocka som man verkligen vill ha eller har drömt om, och som man har råd med och vill bära i flera år. Trender och tid avgör om det blir en bra investering eller ej, avslutar han.

Dela artikeln

Journalist

Julia Saaf

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor