European Media Partner

VALSPECIAL: Vad tycker Sverigedemokraterna?

Om knappt en vecka går svenska folket till val. Vilka frågor brinner Sverigedemokraterna för? 

Sverigedemokraterna har presenterat fyra inriktningsprogram som kommer vara särskilt viktiga för partiet under valrörelsen 2018. De fyra programmen fokuserar på migration, sammanhållning, sjukvård och kriminalpolitik.

Tryggheten ligger i fokus i Sverigedemokraternas politik. Alla människor ska känna sig säkra oavsett om det är under en promenad en mörk novemberkväll eller under konsert en varm junidag. En utökad och bättre utrustad poliskår kommer att vara nödvändig, menar Sverigedemokraterna. Dessutom ska brott alltid medföra ett straff som står i proportion till brottets allvarlighet.

Läs också: Så ska Socialdemokraterna vinna valet! 

Migration och integration är en annan viktig fråga för Sverigedemokraterna. Visionen är ett modernt folkhem där medborgarskapet går hand i hand med samhörighet och tillit – där samhällskontraktet är starkt. Den som är medborgare i Sverige ska också vara en del av Sverige och se Sverige som sitt hemland. Därför går Sverigedemokraterna till val på att alla som söker svenskt medborgarskap ska behärska det svenska språket och känna till grundläggande fakta om Sverige, vårt samhälle och landets historia, såväl som skyldigheter och rättigheter.

Det nordiska samarbetet spelar en viktig roll i Sverigedemokraternas framtid: Här anser man att grunden för goda relationer och samarbeten finns. Sverigedemokraterna betraktar Sverige som, i fallande ordning en del av en nordisk, europeisk, västerländsk och global gemenskap.  


Dela artikeln

Journalist

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor