European Media Partner
Dan Gärdenfors är specialist på innovation och har coachat startups och innovationsteam i större företag UTBILDNINGAR OCH KARRIÄR

Verktyg för effektivt innovationsarbete

Dan Gärdenfors är specialist på innovation och har coachat startups och innovationsteam i större företag. I vår kommer han att leda en workshop i samarbete med Folkuniversitetet,  för den som vill lära sig beprövade metoder i att gå från idé till handling. The Innovators Toolbox.

Utbildningen är mer relevant än någonsin

Att skapa något helt nytt utifrån en idé är alltid en utmaning. Workshopen The Innovators Toolbox, lär dig olika metoder i att driva nya projekt framåt genom effektiv research,  visualisering och försäljning. Gärdenfors själv har lång erfarenhet av design och produktutveckling från teknikbolag som TAT, BlackBerry och Anoto. Idag driver han designbyrån Nobiz som hjälper företag med kommunikation och design av användarupplevelser. 


Vi riktar oss till den som har lite erfarenhet och varit delaktig i projekt där man försökt göra något nytt. Mycket handlar om att våga testa sig fram. Att köra fast är en del i innovationsprocessen, men med många verktyg så har man medel att komma vidare och nå resultat, säger Dan Gärdenfors.

Till hösten kommer en längre utbildning för den som vill fördjupa sina kunskaper för att utveckla eller komplettera sin yrkeskompetens och erfarenhet.
– Utbildningen är mer relevant än någonsin,  i en tid då allt fler företag börjar som just mindre innovationsprojekt, avslutar Dan Gärdenfors.

För mer information om workshopen besök folkuniversitetet.se/malmo

Dela artikeln

Journalist

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor