European Media Partner

25% premiärrabatt på botoxbehandlingar hos Xsensi

Xsensi har öppnat dörrarna för kunder som är måna om sitt utseende. 
För att fira öppningen bjuder Xsensi på 25% premiärrabatt på en valfri botoxbehandling!

Botulinumtoxin även känt som ”Botox” är ett muskelavslappnande läkemedel blockerar nervsignalerna till muskler och som på så sätt ger en muskelavslappning.

Behandlingen leder att huden slätas ut och rynkorna reduceras markant. Effekten av behandlingen är övergående och man brukar behöva upprepa behandlingen var fjärde-femte månad, beroende på hur djupa rynkor man har hunnit att utveckla. 

De områden som är vanligast att behandla är framför allt rynkan mellan ögonbrynen, vecken i pannan samt de fina kråksparkarna runt ögonen.

Välj någon av följande behandlingar: 

Kråksparkar 

En eller två injektioner under huden på vardera sidan bredvid yttre ögonvrån gör så att huden slätas ut. 

Pris: 2 100 kronor (ordinarie pris 2 800 kronor)

Pannlinjer/rynkor 

Vanligtvis sätter man fyra instruktioner i pannmuskulaturen som gör att pannan slappnar av och att rynkorna med tiden minskar, och i vissa fall kan försvinna helt.

Pris: 2 100 kronor (ordinarie pris 2 800 kronor)

Bekymmersrynka 

Invid näsroten sätts två  injektioner på båda sidor vid ögonbrynet. Vanligtvis kompletterar man med en injektion mitt emellan ögonbrynen. Muskulaturen slappnar av och rynkorna slätas ut. 

Pris: 2 100 kronor (ordinarie pris 2 800 kronor)

Boka din behandling genom att följa länken! 


Dela artikeln

Journalist

Hans-Peter Öhman

Fler artiklar

Om oss

European Media Partner är en ledande content marketing byrå som producerar nischade cross media-kampanjer på fyra olika marknader i Europa. Kampanjerna, producerade under namnet “Analys”, distribueras tillsammans med ledande dagstidningar såväl som på våra kampanjsidor och samarbetspartners olika plattformar.

www.europeanmediapartner.com

European Media Partner

Våra kampanjsidor